Masina tencuit profesionala | Pistol de tencuit | Pompa de tencuit | cuva, aplicator tencuiala, Cancioc, dispozitiv tencuit
Ai 4 produse in cos. Total: 2218 Lei
 

Masina de tencuit cu 3 duze. Culoare: neagra

Aceasta pompa de tencuit este prevazuta cu 3 duze paralele pentru tencuirea peretilor sau incarcarea armaturilor. Acest dispozitiv de tencuit Tenka are multe avantaje si aplicatii.

Designul ergonomic este gandit pentru a usura munca si a minimiza efortul depus. Astfel, manerul de sustinere a greutatii este fixat in pozitie verticala pentru a transmite efortul in muschii bratului (biceps) si a relaxa muschii gatului si ai spatelui.

Duzele de dispersie sunt blocabile si se pot desfileta si curata foarte simplu si comod fara a fi necesara folosirea sarmelor, busghielor de curatare sau a altor ustensile.


Pret: 690 Lei

 • Garantie: 24 luni (pers. fizice si juridice)
 • Extra garantie : +12 luni
 • Service: Se asigura service dupa perioada de garantie
 • Consumabile/ accesorii: Da (in Romania)
 • Taxe transport curier : 36 Lei (se adauga 1 leu / km suplimantar daca este cazul)
 • Modalitati de plata acceptate : Plata cash la predarea coletului
 • Politica de retur: Produsele se pot returna in maxim 14 zile din momentul comenzii.

 

 1. Detalii produs:
 • Aplicatiile acestui dispozitiv de tencuit sunt foarte numeroase. Iata cateva mai jos:
 • - incarcarea peretilor piscinelor armati cu plasa sudata datorita presiunii mari canalizata pe o duza. Capace de blocaj incluse in pachet
 • - incarcarea tavanelor cu tencuiala clasica, glet sau alte materiale
 • - incarcarea si tencuirea completa a peretilor de caramida sau bca, piatra, lut, paie, plasa sudata etc..
 • - incarcarea peretilor de paie sau alte armaturi naturale
 • - aplicarea de sprit (stropi) pentru aderenta mortarului
 • - incarcarea si modelarea pietrelor de fantana si a gardurilor care simuleaza piatra mare de munte
 • - aplicare glet , tinci etc..
 

Capacele de blocaj se fixeaza foarte usor si nu necesita scule de strangere sau de infiletare. Capacele de blocaj acopera atat canalul duzei respective cat si orificiul aferent acesteia prin care se disperseaza materialul. Astfel, se pot folosi pentru tencuirea peretilor verticali , una, doua sau trei duze, iar pentru tencuirea tavanelor se poate folosi o singura duza cu conditia de a nu umple la maxim cupa de mortar.

Nu este indicata folosirea simultana a mai mult de 3 duze deoarece compresoarele comerciale sunt limitate la maxim 10 bari, iar presiunea in acest caz se imparte la 4 iesiri mai exact 2,5 bari/ duza adica destul de slaba. Pentru aruncarea mortarului la o distanta de minim 30 cm este necesara o presiune pe duza de minim. 3 bari la un debit minim de 80 l/min/duza..

Cuva din INOX este prevazuta cu o margine de 2 cm grosime pentru a impiedica curgerea materialului in cazul inclinarii pistolului de tencuit.
Valva pneumatica este prevazuta pe langa tragaciul orizontal manual si cu un filtru pentru retinerea impuritatilor de pe furtunul compresorului.

Materiale de confectionare sunt foarte rezistente si usoare. Aparatul de tencuit Tenka 5 duze cantareste doar 3.1 kg si este confectionat din materiale rezistente: cuva din inox lucios, lancea din inox lucioasa, galeria pneumatica din materiale poliuretanice iar manerul din material rezistent (cu sau fara) insertie metalica.

Pachetul contine: pistolul de tencuit echipat cu 3 duze si patru capace de blocaj pentru controlarea orificiilor de evacuare a mortarului, factura, certificat garantie, instructiuni tehnice de folosire. Deasemenea la cererea clientului si in functie de stocul disponibil se pot include contracost urmatoarele accesorii in pachet: furtun pneumatic cu lungimea dorita de client, pachet cu accesorii de rezerva ( duze pneumatice , capace blocaj , colier ). Consultati un coleg la numarul: +40723323910 pentru detalii.

Cerinte minime compresor

Varianta hobby: Compresorul necesar pentru a putea functiona pompa de tencuit TENKA, trebuie sa aiba minim 50 litri , 8-10 bari .Un exemplu de compresor de 50 litri, pe care l-am testat si garantam ca functioneaza foarte bine puteti gasi aici

Varianta profesionala: Daca aveti o echipa de meseriasi si tencuiti fara pauze , va trebuie un compresor de minim 100 litri.

Exista o solutie de backup in cazul in care aveti un compresor mai slab (exemplu 25 litri). puteti acoperi una din cele 3 duze (capacele de blocaj sunt incluse in pachet). Astfel presiunea compresorului si volumul se vor imparti la 2 iesiri si aparatul va functiona optim.